MASTER CHEF

Zapraszamy do udziału w zabawnym i angażującym zadaniu, jakim jest stworzenie najbardziej kreatywnej restauracji w Polsce. 

Ilość uczestników: 10 - 30 osób 

 

Czas trwania

1 dzień

cena szkolenia netto

 Skontaktuj się z nami

Kod szkolenia

SF-GR-07

Profil uczestnika

Każdy może zostać uczestnikiem warsztatów.

Agenda

Zadaniem uczestników jest zaprojektowanie wystroju wnętrza, stworzenie menu, zorganizowanie obsługi, przygotowanie ubioru dla zespołu i zaaranżowanie inauguracyjnego przyjęcia i zaproszenie gości.

Wszyscy sami organizują swoją pracę, łączą się w zespoły robocze, wyznaczają sobie role, przydzielają zadania, przypisują odpowiedzialności, opracowują plan działania.

Korzyści

Zastosowanie gry:

  • integracja zespołów
  • komunikacja i współpraca
  • samoorganizacja zespołów
  • planowanie i strategia
  • priorytetyzacja zadań
  • odpowiedzialność za powierzone zadania
Zapisz się